Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

Lichidare de stoc până la -80 %
2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Prezervative Pleasuremax

Brand: Durex
De ce le veți iubi? Proiectate cu gândul la ea Cu proeminențe pentru extra stimulare. Forma Easy-on pentru îmbrăcare mai ușoară, Prezervativele zimțate cu proeminențe stimulatoare Durex Pleasuremax… Descriere și parametrii
Variante produs (1):

Descriere

De ce le veți iubi?

  • Proiectate cu gândul la ea
  • Cu proeminențe pentru extra stimulare.
  • Forma Easy-on pentru îmbrăcare mai ușoară,

Prezervativele zimțate cu proeminențe stimulatoare Durex Pleasuremax sunt proiectate cu gândul la ea. Zimții plasați strategic și proeminențele din partea de jos a prezervativelor crește stimularea fizică și intensifică astfel experiența.

Caracteristici:

  • CREATE PENTRU UN SEX CU ADEVĂRAT BUN
  • Prezervative cu proeminențe stimulatoare.
  • Forma Easy-on pentru îmbrăcare mai ușoară cu rezervoar la sfârșit
  • Cu un gel lubrifiant de silicon moale

Calitate Durex: Fiecare prezervativ este 100% testat electronic. Pentru fiecare lot se efectuează alte 5 teste de calitate.

Citiți cu atenție instrucțiunile din interiorul cutiei, mai ales dacă folosiți prezervative pentru sexul anal sau oral. Prezervativul este de unică folosință. Nici o metodă contraceptivă nu asigură protecție 100% împotriva sarcinii, HIV sau alte boli cu transmitere sexuală. A nu se lăsa la îndemâna copiilor. Prezervativele sunt un preparat medical.

zile
:
ore
:
minute
:
secunde