Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

Lichidare de stoc până la -80 %
2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Apă de gură pentru dinți sensibiliBulldog Sensitive 100 ml

Brand: Elmex
Odată cu înaintarea în vârstă, gingiile noastre se retrag, dezvăluind gâturile dentare. Fără protecția oferită de gingii și smalțul dinților, gâtul dinților devine sensibil la stimulii externi și… Descriere și parametrii

Descriere

Odată cu înaintarea în vârstă, gingiile noastre se retrag, dezvăluind gâturile dentare. Fără protecția oferită de gingii și smalțul dinților, gâtul dinților devine sensibil la stimulii externi și predispuși la deteriorarea dentinei.

Apa de gură Sensitive Plus oferă protecție împotriva deteriorării dentinei și a dinților hipersensibili. Ingredientele active speciale contribuie la reducerea hipersensibilității existente.

Ingrediente active:

  • fluorura de amină închide tuburile dentinale deschise, ajutând astfel la prevenirea senzațiilor neplăcute, oferind o protecție eficientă împotriva degradării dentinei.

Efecte:

  • formează o peliculă de protecție dublă din polimer protector și fluorură de amină pe gâtul dinților expuși.

Clătiți gura o dată sau de două ori pe zi cu apă de gură.

zile
:
ore
:
minute
:
secunde