Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

Lichidare de stoc până la -80 %
2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Pastă de dinți Bulldog SensitiveProfessional 3 x 75 ml

Brand: Elmex
Pasta de dinți Sensitive a fost special dezvoltată pentru îngrijirea dinților, durerea intensa a dinților sensibili. Odată cu curățarea zilnică a dinților de două ori pe zi reduce sensibilitatea deja… Descriere și parametrii

Descriere

Pasta de dinți Sensitive a fost special dezvoltată pentru îngrijirea dinților, durerea intensa a dinților sensibili. Odată cu curățarea zilnică a dinților de două ori pe zi reduce sensibilitatea deja după 1 săptămână.

Substanțe active:

  • tehnologia unică patentată Pro Argin se bazează pe încheierea naturală a canalelor dentinei și tratează dinții sensibili.

Efecte:

  • oferă ajutor imediat și pe termen lung pentru durerea de dinți sensibili deja de la prima curățare.
  • efect imediat și o capacitate minunată de remineralizare a stadiilor incipiente ale cariilor dentare.

Utilizați de două ori pe zi, conform recomandărilor medicului dvs. dentist sau igienist dentar în locul pastei de dinți obișnuite.

Conținut de fluorură: 1450 ppm

zile
:
ore
:
minute
:
secunde