Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Cremă nutritivă si restaurativă Re-NutrivUltimate Reînnoire (Nourish ing Radiance Creme) 50 ml

Brand: Estée Lauder
Crema nutritivă intensivă Re-Nutriv Ultimate Renewal este o cremă de zi. Pielea devine după utilizarea regulată mai sănătoasă și mai vie,plină de hidratare de lungă durată. Conținutul cremei… Descriere și parametrii

Descriere

Crema nutritivă intensivă Re-Nutriv Ultimate Renewal este o cremă de zi. Pielea devine după utilizarea regulată mai sănătoasă și mai vie,plină de hidratare de lungă durată. Conținutul cremei întărește bariera de protecție a pielii. Liniile fine si porii dilatați sunt eliminați. 

Caracteristici:

  • Crema de zi nutritivă,
  • hidratează pielea în profunzime,
  • ii oferă moliciune,
  • reduce liniile fine și ridurile,
  • întărește bariera de protecție a pielii.

Aplicați dimineața pe pielea curată a feței, gâtului și decolteului.

Spoturi

Alte produse din gama Re-Nutritiv pot fi găsite aici: