Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

Lichidare de stoc până la -80 %
2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Paletă cu farduri de ochi First Bloom (PureColor Invidia Eye Shadow Palette) 18 g

Brand: Estée Lauder
Paleta cu 6 farduri de ochi ascunde nuanțe strălucitoare foarte pigmentate. subliniază perfect atât aspectul de zi și de seară și luminează privirea dvs. Fardurile de ochi in culori fine se combină… Descriere și parametrii

Descriere

Paleta cu 6 farduri de ochi ascunde nuanțe strălucitoare foarte pigmentate. subliniază perfect atât aspectul de zi și de seară și luminează privirea dvs. Fardurile de ochi in culori fine se combină cu ușurință și se completează reciproc.

Caracteristici:

  • textură fină care se aplică cu ușurință,
  • oferă un aspect elegant.
  • culori mate si strălucitoare,
  • aplicare ușoară,
  • de lungă durată,

Aplicați cu pensula.

Inclusiv perie cu două fețe pentru farduri de ochi.

zile
:
ore
:
minute
:
secunde