Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

Lichidare de stoc până la -80 %
2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Pensulă pentru corector (Concealer Brush)

Brand: Estée Lauder
Peria este potrivită pentru aplicarea corectorului. Asigură o omogenizare perfectă a corectorului cu pielea. Cu această perie de lux veți obține un machiaj impecabil. Mânerul ușor din lemn… Descriere și parametrii

Descriere

Peria este potrivită pentru aplicarea corectorului. Asigură o omogenizare perfectă a corectorului cu pielea. Cu această perie de lux veți obține un machiaj impecabil. Mânerul ușor din lemn facilitează manipularea. 

Caracteristici:

  • pensulă pentru corector,
  • poate fi folosit și pe o bază sub umbre,
  • este ușor de utilizat,
  • mâner ușor din lemn,
  • acoperă cercurile sub ochi și alte imperfecțiuni.

Cum se folosește

Folosiți peria pentru a aplica corectorul.

Spoturi

Cum să aveți grijă de perie:


Peria trebuie curățată în mod regulat pentru a-și menține moliciunea și catifelarea. Vă recomandăm sa o curățați aproximativ o dată pe săptămână. Are pe ea resturi de machiaj, murdărie, grăsimi, bacterii și particule moarte de piele. Umeziți peria cu apă călduță și spălați cu un detergent ușor. Uscați cu un prosop de hârtie. 

zile
:
ore
:
minute
:
secunde