Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

Lichidare de stoc până la -80 %
2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Pensulă pentru pudră 10 (Powder Brush)

Brand: Estée Lauder
Peria arcuită este potrivită pentru toate tipurile de piele, pentru aplicarea de pulbere compactă sau purdă, fard de obraz, pudră de contur, iluminator sau bronz. Forma mare, rotundă facilitează… Descriere și parametrii

Descriere

Peria arcuită este potrivită pentru toate tipurile de piele, pentru aplicarea de pulbere compactă sau purdă, fard de obraz, pudră de contur, iluminator sau bronz. Forma mare, rotundă facilitează aplicarea pudrei și asigură o aplicare precisă. Mânerul din lemn este foarte ușor, ceea ce facilitează utilizarea. 

Caracteristici:

  • asigură aplicarea uniformă a pudrei,
  • unifică,
  • pentru pudră compactă sau praf,
  • este ușor de folosit.
  • mâner ușor,

Cum se folosește

Folosiți peria pentru a aplica pudra.

Spoturi

Cum să aveți grijă de perie:


Peria trebuie curățată în mod regulat pentru a-și menține moliciunea și catifelarea. Vă recomandăm sa o curățați aproximativ o dată pe săptămână. Are pe ea resturi de machiaj, murdărie, grăsimi, bacterii și particule moarte de piele. Umeziți peria cu apă călduță și spălați cu un detergent ușor. Uscați cu un prosop de hârtie. 

zile
:
ore
:
minute
:
secunde