Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

(Powder Brush) 10

Brand: Estée Lauder
Peria arcuită este potrivită pentru toate tipurile de piele pentru aplicarea de pulbere compactă sau slăbită, fard de obraz, pudră de contur, strălucitor sau bronz. Forma mare, rotundă facilitează… Descriere și parametrii

Descriere

Peria arcuită este potrivită pentru toate tipurile de piele pentru aplicarea de pulbere compactă sau slăbită, fard de obraz, pudră de contur, strălucitor sau bronz. Forma mare, rotundă facilitează aplicarea pulberii și asigură o aplicare precisă. Mânerul său din lemn este foarte ușor și ușor de manevrat.
zile
:
ore
:
minute
:
secunde