Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

Lichidare de stoc până la -80 %
2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Pudră compactă Perfecting Pressed Powder 8 g

Brand: Estée Lauder
Pudra Perfecting Pressed Powder este o pudră plăcută și ușoară, care fixează și netezește pielea. Prelungește rezistența machiajului și, în același timp matifiază pielea. Pulberea netezește ridurile… Descriere și parametrii
Variante produs (1):

Descriere

Pudra Perfecting Pressed Powder este o pudră plăcută și ușoară, care fixează și netezește pielea. Prelungește rezistența machiajului și, în același timp matifiază pielea. Pulberea netezește ridurile ușoare, porii și alte imperfecțiuni ale pielii pentru un aspect impecabil și catifelat. 

Caracteristici:

  • pudră compactă,
  • pudră ușoară,
  • estompează,
  • netezește pielea,
  • pentru un aspect impecabil.

Se aplică ușor pe piele, singură sau peste machiaj cu pensula pentru pudră.

Spoturi

Vă recomandăm să combinați cu alte produse de la marca Estée Lauder: