Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

Lichidare de stoc până la -80 %
2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Spumă hidratantă de curățareRe-Nutriv(Hydrating Foam Clean ser) 125 ml

Brand: Estée Lauder
Spuma de curățare curăță delicat pielea si elimină murdăria,celulele moarte ale pielii, sebumul si machiajul. Lasă pielea proaspătă și intens hidratată. Ajută la menținerea barierei naturale a pielii… Descriere și parametrii

Descriere

Spuma de curățare curăță delicat pielea si elimină murdăria,celulele moarte ale pielii, sebumul si machiajul. Lasă pielea proaspătă și intens hidratată. Ajută la menținerea barierei naturale a pielii și, de asemenea, permite să-și păstreze lipidele naturale.

 

Caracteristici:

  • curăță eficient pielea,
  • elimină impuritățile de pe piele și machiajul,
  • lasă pielea proaspătă și curată.
  • intensivă, hidratează in profunzime,
  • pentru toate tipurile de piele,

Aplicați pe fața umedă cu mișcări circulare veți crea spuma. Apoi clătiți pielea bine cu apă.

zile
:
ore
:
minute
:
secunde