Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

Lichidare de stoc până la -80 %
2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Tratament cu efect de umplere nivelul 1 2 x 30 ml

Brand: Fillerina
Tratamentul cu efect de umplere pentru uz casnic este un produs cosmetic împotriva ridurilor și pentru netezirea pielii. Compoziția este constituită din șase molecule de acid hialuronic cu greutate… Descriere și parametrii

Descriere

Tratamentul cu efect de umplere pentru uz casnic este un produs cosmetic împotriva ridurilor și pentru netezirea pielii. Compoziția este constituită din șase molecule de acid hialuronic cu greutate și mărime moleculară diferită, oferind astfel efectul nu numai pe suprafața pielii, dar, de asemenea, în profunzime. 
Produsul etichetat Nivelul 1 este proiectat pentru pielea care are riduri fine cauzate de vârstă, riduri mimice fine, microreliefuri vizibile și semne de piele fără vigoare, mai ales în regiunea buzelor și obrajilor.

Caracteristici:

  • eficacitatea a fost confirmată în mai multe studii clinice,
  • bazată pe aplicarea exterioară a acidului hialuronic,
  • Nivelul 1 - pentru riduri fine în regiunea obrajilor și buzelor,
  • acționează pe suprafață și în profunzimea pielii,
  • reduce liniile fine și ridurile,
  • combate formarea ridurilor noi,
  • rezultatele sunt vizibile imediat,
  • hidratează și umple pielea,
  • o lasă mai elastică,
  • adaugă un aspect tânăr,

Pachetul conține două flacoane: unul conținând un gel cu o concentrație mare de acid hialuronic, a doua cu emulsie nutritivă. Mai mult, pachetul conține 2 aplicatoare speciale cu un vârf conic, care este utilizat pentru aplicații externe.
Întregul pachet este suficient pentru o cura de 14 zile, timp în care se recomandă să beți cantități suficiente de apă, ca acidul hialuronic să aibă de ce se lega în țesuturi. Deja după prima aplicare a tratamentului Filleriny veți vedea că pielea e hidratata la maxim, plină, tânără și elastică

Aplicația cu aplicatorul atașat care permite tragerea de două ori câte 1 ml de preparat Fillerina® (2 ml per aplicare) și aplicarea pe riduri și microrelieful distinct în zonele în care este deosebit de dorit volumul (obraji, buze). Gelul de umplere trebuie lăsat timp de 10 minute pentru a permite ingredientelor active să pătrundă în zona tratată. Apoi, cantitate excesivă de gel se masează ușor în piele, folosind mâna sau degetele.
Ulterior, din nou, cu ajutorul aplicatorului se aplica 1-2 ml de emulsie nutritivă Fillerina® 2 pe întreaga față și gât, care asigură cantitatea necesară ingrediente de hidratare și nutriție și completează tratamentul de umplere și asigură un confort maxim pielii feței și a gâtului. 

Compoziția este foarte complex, conține șase molecule de acizi hialuronici cu greutăți și dimensiuni moleculare diferite. Efectul acidului hialuronic ingrediente suportă și alte ingrediente active: Matrifull, peptidă transmisă de ciclodextrină, promovează nutriția țesutului cutanat și ingrediente de umplere și astfel, treptat și progresiv volumul. Hexapeptida reglementează circulația apei prin piele și ajută la menținerea pielii hidratate.

zile
:
ore
:
minute
:
secunde