Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

Lichidare de stoc până la -80 %
2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Mască stimulatoare de ochi cu suc de portocale si acid hialuronic Naturals cutanate(Eye Tissue Mask) 6 g

Brand: Garnier
Lumea vă oferă în fiecare zi o sărbătoare impresionantă de culori si forme pentru ochii dvs. Dvs. sunteți cea, care niciodată nu se întoarce la nimic cu spatele, ci mai degrabă întotdeauna dorește să… Descriere și parametrii

Descriere

Lumea vă oferă în fiecare zi o sărbătoare impresionantă de culori si forme pentru ochii dvs. Dvs. sunteți cea, care niciodată nu se întoarce la nimic cu spatele, ci mai degrabă întotdeauna dorește să vadă mai mult? Ochii dvs. sunt o dovadă. Ce-ar fi să le mulțumiți pentru bucuria pe care o aduc și lăsați-i să se răsfețe cu masca pentru ochi, care va avea grija de întreaga zona a ochilor. Oferiți zonei ochilor prospețime, si o doză mare de hidratare în decurs de 15 minute și mergeți in următoarea zi plină de aventuri noi pentru ochii dvs. 

Caracteristici:

  • Conține suc de portocale și acid hialuronic,
  • îngrijește pielea delicata din jurul ochilor,
  • reîmprospătează,
  • hidratează,
  • reduce umflăturile, pungile și cercurile întunecate din jurul ochilor,
  • lasă pielea netedă și moale.

Scoateți masca din pachet și desfaceți. se aplica cu grijă pe pielea curățată. Neteziți-o cu grijă pentru a se asigura contactul cu pielea și reglați pentru zona de sub ochi. Lăsați-o timp de 15 minute. Apoi eliminați masca. Masați ușor excesul de produs în piele sau îndepărtați cu ajutorul unui tampon de bumbac.

Spoturi

Pentru un efect mai bun de răcire ,păstrați în frigider.

zile
:
ore
:
minute
:
secunde