Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

Lichidare de stoc până la -80 %
2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Mască super hidratantă pentru umplereMoisture&Aqua Bomb (Skin Tissue Superhydrating Mask)5 buc.

Brand: Garnier
Sunteți o femeie activă, care iubește provocările noi și nu se teme de nimic? Sunteți mereu în grabă și nu știți ce să faceți mai întâi? Ce ziceți sa aveți un moment de relaxare doar pentru dvs. si… Descriere și parametrii

Descriere

Sunteți o femeie activă, care iubește provocările noi și nu se teme de nimic? Sunteți mereu în grabă și nu știți ce să faceți mai întâi? Ce ziceți sa aveți un moment de relaxare doar pentru dvs. si pielea dvs. Relaxați-vă. Relaxați-vă și lăsați pielea să se răsfețe în timpul aplicării măștii textile Garnier pentru o hidratare super-intensivă a pielii, care este supusă stresului de zi cu zi. Veți simți hidratarea în doar 15 minute! 

Caracteristici:

  • cu extracte de rodie, acid hialuronic și glicerina;
  • hidratează intens pielea in profunzime,
  • pielea va fi revitalizată vizibil,
  • aplicare ușoară,
  • hidratare eficienta a pielii.

Desfaceți masca. Se aplică pe fața curățita cu partea albă. Filmul protector albastru trebuie să fie vizibil din partea superioară a feței. Îndepărtați folia de protecție albastra, se lasă să acționeze timp de 15 minute. Apoi eliminați masca. Spălați excesul sau ștergeți.

zile
:
ore
:
minute
:
secunde