Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Gel de duș  Men+Care Extra Fresh (Body And Face Wash)

Brand: Dove
Gel de duș Men + Care Extra Fresh adaugă prospețime corpului și vă încurajează a doua zi. Se hidratează, hrănește și protejează împotriva efectelor nocive externe. Gel de duș curăță temeinic pielea… Descriere și parametrii
Variante produs (1):

Descriere

Gel de duș Men + Care Extra Fresh adaugă prospețime corpului și vă încurajează a doua zi. Se hidratează, hrănește și protejează împotriva efectelor nocive externe. Gel de duș curăță temeinic pielea întregului corp și se confruntă cu murdărie, grăsime și celule moarte ale pielii, lăsând pielea frumos parfumată.
zile
:
ore
:
minute
:
secunde