Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Gel pentru igiena intimă, pentru pielea sensibilă 260 ml

Un săpun cremos foarte bogat pentru igiena intimă, zilnică a unei femei moderne, cu popularul zer din capră și extract de Cannabis, este unic pentru pH-ul său foarte scăzut datorită conținutului… Descriere și parametrii

Descriere

Un săpun cremos foarte bogat pentru igiena intimă, zilnică a unei femei moderne, cu popularul zer din capră și extract de Cannabis, este unic pentru pH-ul său foarte scăzut datorită conținutului ridicat de acid lactic. Un microclimat vaginal sănătos produce o cantitate considerabilă de acid lactic, care protejează mucoasa de pătrunderea și supraaglomerarea microorganismelor dăunătoare și de infecția neplăcută ulterioară. Când se utilizează săpunuri lichide obișnuite sau mai ales când se utilizează complet necorespunzător săpun obișnuit, care este întotdeauna alcalin, există o neutralizare a mediului vaginal acid și posibilitatea apariției infecțiilor (infecții bacteriene, trichomoniază, etc.). Gelul săpun pentru igiena intimă este de neînlocuit pentru igiena intimă zilnică. Zerul de capră conține imunoglobuline, lactoferină, lactoperoxidază, aminoacizi, o gamă completă de vitamine B, vitamina H, biominerale precum calciu, potasiu, fier, iod, cupru, cobalt, zinc, lactoză, acizi organici și grași, cazeină și multe alte ingrediente care susțin suplețimea și finețea pielii tale. Produsul este fabricat fără SLS, SLES, nu conține parabeni, etoxilați sau silicon, se folosește un parfum ușor fără alergeni. Protecție, nutriție, regenerare.

Caracteristici:

  • săpun cremos pentru igiena intimă,
  • cu zer de capră,
  • oferă suplețe și netezește pielea,
  • Spală ușor zona intimă,
  • cu parfum fără alergeni.

Cum se folosește

Aplicați pe zona intimă și apoi clătiți.

Spoturi

Încercați și alte produse cosmetice Bione: 
zile
:
ore
:
minute
:
secunde