Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

Fashion Week: -20 % la modă, ceasuri, bijuterii, cosmetice și alte produse fără discount
2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Aparat de ras Mach3 Close & + 1 rezervă lame

Brand: Gillette
O generație îmbunătățită de sisteme de bărbierit cu trei tăișuri pentru un bărbierit mai detaliat, cu un client minim iritat, chiar și atunci când vă radeți împotriva creșterii bărbii! Aparate de ras… Descriere și parametrii

Descriere

O generație îmbunătățită de sisteme de bărbierit cu trei tăișuri pentru un bărbierit mai detaliat, cu un client minim iritat, chiar și atunci când vă radeți împotriva creșterii bărbii! Aparate de ras ras fiecare fir de păr bine cu mai puțină iritație. Gillette Mach3 Turbo vă oferă cele mai netede și confortabile shave.

Avantaje:

  • 3. Lame anti-Friction- reduce mustati de tragere
  • moale, microlamellae protectoare - întinde ușor pielea pentru a fi ras uniform fără presiune excesivă,
  • indicând îmbunătățită bandă hidratantă - ajută la alunecarea aparatului de ras lin pe piele, chiar și după ras frecvente.

Fața Umeziți Mai întâi și aplicați barba gel de ras. Apoi bărbierit barba în direcția creșterii.

zile
:
ore
:
minute
:
secunde