Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Spumă de ras pentru pielea sensibilă Sensitive Skin (Foam) 200 ml

Brand: Gillette
Spuma de ras pentru piele sensibilă Sensitive Skin de la marca Gillette vă va oferi un bărbierit delicat pentru pielea sensibilă. Este potrivită pentru toți bărbații care doresc să lupte împotriva… Descriere și parametrii

Descriere

Spuma de ras pentru piele sensibilă Sensitive Skin de la marca Gillette vă va oferi un bărbierit delicat pentru pielea sensibilă. Este potrivită pentru toți bărbații care doresc să lupte împotriva iritațiilor, roșeții și arsurii pielii după ras. Rezultatul este o piele calmată, netedă și sănătoasă, fără iritații. 

Caracteristici:

  • Spumă de ras pentru bărbați,
  • potrivită pentru pielea sensibilă.
  • bărbierit precis, neted și confortabil.
  • alunecare ușoara și eficienta a aparatului de ras.
  • previne iritația și leziunile minore.

O cantitate mică de spuma se aplică uniform cu degetele pe fața umede si gât. Apoi clătiți bine după ras.

Spoturi

Alte produse de la marcaGillette pot fi găsite aici.
zile
:
ore
:
minute
:
secunde