Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

Lichidare de stoc până la -80 %
2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Balsam întăritor Hydrolyzed Bao-Bab Protein, Calendula, Eclipta Alba (Strengthening Conditioner)

Balsam ideal pentru regenerarea părului slăbit prin procese chimice și coafare termică. lasă părul sănătos, hidratat, moale și strălucitor. Descriere și parametrii
Variante produs (1):

Descriere

Balsam ideal pentru regenerarea părului slăbit prin procese chimice și coafare termică. lasă părul sănătos, hidratat, moale și strălucitor.

Caracteristici:

  • repară daune mecanice 
  • protejează părul împotriva deteriorării,
  • hidratează,
  • oferă părului hrană intensă,
  • ușurează pieptănarea,
  • oferă strălucire, 
  • pentru părul deteriorat și uscat,

Cum se folosește

Aplică pe părul spălat cu șampon și masează ușor, mai ales la capete. Pentru părul tratat sau uscat, lăsați să acționeze 1-2 minute pentru a permite penetrarea maximă în zona părului. Clătiți ușor și repetați în caz de necesitate.

Ingrediente

Aqua (apă purificată), alcool cetilic (plantă), metosulfat de behentrimoniu (plantă), alcool cetearilic (plantă), glicerină (plantă), ulei de Simmondsia Chinensis (jojoba), clorură de behentrimoniu (plantă), clorură de hidroxipropiltrimoniu amidon [plantă], hidrolizată Proteine vegetale (plante), extract de frunze de aloe barbadensis (aloe vera), uree, lactat de sodiu [plantă], acid lactic (plantă), clorură de sodiu, glicerină (plantă), acid levulinic, acid p-anisic (plantă), Punica granatum (Rodie) Ulei de semințe, Pantenol (Pro-Vitamina B5) (Plantă), Unt de semințe Astrocaryum Tucuma, Adansonia hidrolizată DIgitata (Baobab) Proteină de semințe, Extract din rădăcină de ginseng Panax, Acid aspartic (amino), Alcool benzilic, Acid dehidroacetic , Ulei de lemn Cedrus Deodara (Cedarwood Himalayan), Ulei de Lavandula Angustifolia (Lavandă), Ulei de Coji de Citrus Reticulata (Mandarină), Ulei de Coji de Citrus Aurantium Dulcis (Portocaliu Dulce), Ulei de Frunze de Rosmarinus Officinalis (Rozmarin), Ulei de Cananga Odorata (Ylang Ylang) Ulei, Santalum Spikatum (lemn de santal) Lemn Ulei, tocoferol (vitamina E) (plantă), Linalool (plantă), limonen (plantă).

zile
:
ore
:
minute
:
secunde