Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

Lichidare de stoc până la -80 %
2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Cremă pentru ochi Tetra-Peptide & Centella (Age-Herbal Essences Repair Eye Cream) 15 ml

Crema pentru ochi reduce semnificativ cearcănele și umflăturile de sub ochi și în același timp reduce apariția ridurilor din jurul ochilor. Crema încetinește procesul de îmbătrânire a pielii, înmoaie… Descriere și parametrii

Descriere

Crema pentru ochi reduce semnificativ cearcănele și umflăturile de sub ochi și în același timp reduce apariția ridurilor din jurul ochilor. Crema încetinește procesul de îmbătrânire a pielii, înmoaie și întărește semnificativ pielea.

Efecte:

  • reduce cearcănele și umflăturile sub ochi,
  • reduce apariția ridurilor,
  • face pielea mai fermă,
  • hidratează intens,
  • susține reînnoirea naturală și rezistența pielii,
  • potrivită pentru toate tipurile de piele.

Cum se folosește

Aplicați o cantitate mică pe vârfurile degetelor și ștergeți ușor zona ochilor până când este absorbită.

Ingrediente

Aqua (apă purificată, apă purificată), ulei de semințe de Camellia Oleifera (Camellia, Camélia), ulei de semințe de Vitis Vinifera (struguri, stafide), stearat de gliceril (plantă, plantă), distearat de poligliceril-6 (plantă, plantă), esteri de jojoba ( Plantă, Plantă), Ceară de albine poligliceril-3, Alcool cetilic (Plantă, Plantă), Glutamat de stearoil de sodiu (Plantă, Plantă), Acetil Tetrapeptidă-5 (Complex peptidic natural, Complex peptidic natural), Extract de frunze de Aloe Barbadensis (Aloe Vera), Glicerină (plantă, plantă), extract de scoarță de Khaya Senegalensis, maltodextrină, oligopeptidă-1 (plantă, plantă), tocoferol (vitamina E, vitamina E), alcool benzilic, acid dehidroacetic, fitat de sodiu (plantă, plantă), Lavandula Angustifolia (lavandă) , Ulei de lavandă, ulei de glicină Soja (soia, soia), gumă de xantan (polizaharidă naturală, polizaharide naturale), ulei de fructe Hippophae Rhamnoides (cătină, Argousier), ulei de fructe Rosa Canina (măceș, cynorhodon), extract de Centella Asiatica, Triticum Vulgare (Grâu, Blé) Ulei de germeni, Carum Petroselinum (Pars ley, Persil) Ulei de semințe, Linalool (plantă, plantă).

zile
:
ore
:
minute
:
secunde