Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

Lichidare de stoc până la -80 %
2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Demachiant detoxifiant pentru ochi Azulene & Tocopherol (Detox Eye-Makeup Remover) 50 ml

Demachiantul detoxifiant pentru ochi conține vitamina A și fitosteroli, care îndepărtează toate urmele de machiaj, inclusiv genele rezistente la apă, nu usucă și nu lasă o peliculă uleioasă.  Descriere și parametrii

Descriere

Demachiantul detoxifiant pentru ochi conține vitamina A și fitosteroli, care îndepărtează toate urmele de machiaj, inclusiv genele rezistente la apă, nu usucă și nu lasă o peliculă uleioasă. 

Caracteristici:

  • îndepărtează delicat machiajul din jurul ochilor,
  • nu usucă, 
  • nu lasă o peliculă grasă. 
  • nu irită ochii,
  • fără silicon,
  • este potrivit pentru persoanele care poartă lentile de contact, 

Cum se folosește

Agitați produsul, apoi aplicați pe tampoane de bumbac și tratați ușor ochii și zona ochilor până când ultimele urme de machiaj și rimel dispar. 

Ingrediente

Aqua (apă purificată), trigliceridă caprilică / caprică (plantă), izostearat de izopropil (plantă), ulei de semințe de Camellia Oleifera (Camellia), ulei de Persea Gratissima (avocado), ulei de Helianthus Annuus (floarea-soarelui), Daucus Carota (plantă), tocoferol ( Vitamina E) (plantă), dimetilmetoxi cromanol, propandiol (plantă), diizopropil adipat, lecitină, acid acrilic / acrilamidometil propan acid sulfonic copolimer, dimetilmetoxi cromanol, gliceril caprilat, guma de xantan (plantă), sodiu Ph, sodiu Wheatgerm) Ulei, alcool benzilic, acid dehidroacetic, ulei Matricaria Recutita (mușețel german).

zile
:
ore
:
minute
:
secunde