Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

Lichidare de stoc până la -80 %
2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

DetoxBalsam detoxifiant Sea-Buckthorn CO2 Extract, Hydrolyzed Silk Protein, Amaranth (Detox Conditioner)

Balsam detoxifiant potrivit pentru uz zilnic. Menține și mărește strălucirea naturală, întărește, hidratează și detoxifică semnificativ părul. Descriere și parametrii
Variante produs (2):

Descriere

Balsam detoxifiant potrivit pentru uz zilnic. Menține și mărește strălucirea naturală, întărește, hidratează și detoxifică semnificativ părul.

Caracteristici:

  • protejează părul împotriva deteriorării,
  • hidratează,
  • oferă părului hrană intensă,
  • ușurează pieptănarea,
  • oferă strălucire,
  • potrivit pentru utilizare zilnică,

Cum se folosește

Aplică pe părul spălat cu șampon și masează ușor, mai ales la capete. Pentru părul tratat sau uscat, lăsați să acționeze 1-2 minute pentru a permite penetrarea maximă în zona părului. Clătiți ușor și repetați în caz de necesitate.

Ingrediente

Aqua (apă purificată), alcool cetilic (plantă), ulei de semințe de sesamum indic (Seame), metosulfat de behentrimoniu (plantă), alcool cetearilic (plantă), clorură de behentrimoniu (plantă), clorură de amidon hidroxipropiltrimoniu [plantă], proteină vegetală hidrolizată (plantă) ), Extract de frunze de Aloe Barbadensis (Aloe Vera), Uree, Lactat de sodiu [Plant], Acid lactic (Plant), Clorură de sodiu, Glicerină (Plant), Acid levulinic, Acid p-anisic (Plant), Adansonia hidrolizată DIgitata (Baobab) Proteine din semințe, extract de arctiu lappa (brusture), pantenol (plantă), extract de salvia officinalis (salvie), extract de fructe de solanum central (tomate de tufiș), proteine de mătase hidrolizate, propandiol, adipat de diizopropil, lecitină, acid acrilic / acrilamidonic , Dimetilmetoxi cromanol, gliceril caprilat (plantă), gumă xantan (plantă), alcool benzilic, acid dehidroacetic, Pelargonium Graveolens (geraniu), ulei de flori Rosa Damascena (trandafir absolut), ulei de piper negru (piper negru), ulei de semințe de cinamomom Ulei de frunze, Cananga Odorata (Ylang Ylang) Ulei de flori, Chamomilla Recutita (Matricaria) Ulei de flori, Citronellol (Plant), Geraniol (Plant), Linalool (Plant), Limonene (Plant).

zile
:
ore
:
minute
:
secunde