Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

Lichidare de stoc până la -80 %
2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Gel de duș Emerald Cypress Co2 Extract, Rosemary, Sandalwood (Hydra+ Body Cleanser)

Gelul de duș cu extract de chiparos, rozmarin și lemn de santal este conceput pentru a hidrata, curăța și hrăni pielea uscată. O lasă netedă, sănătoasă și revitalizată. Descriere și parametrii
Variante produs (1):

Descriere

Gelul de duș cu extract de chiparos, rozmarin și lemn de santal este conceput pentru a hidrata, curăța și hrăni pielea uscată. O lasă netedă, sănătoasă și revitalizată.

Caracteristici:

  • gel de duș pentru pielea uscată,
  • cu o consistență fină, 
  • hidratează și hrănește, 
  • ideal pentru pielea uscată,
  • cu un miros plăcut.

Cum se folosește

Aplicați direct pe mâini sau pe un burete umed și masați pe pielea umedă. Clătiți bine. Pentru o baie relaxantă, o linguriță de produs în apă curgătoare.

Ingrediente

Aqua (apă purificată, apă purificată), sarozosinat de lauroiil de sodiu (plantă, plantă), glucozid de caprilil / capril (plantă, plantă), Coco-glucozid (plantă, plantă), celuloză (plantă, plantă), Carica Papaya (Paw Paw) Extract de fructe, sodiu PCA (plantă, plantă), fitat de sodiu (plantă, plantă), alcool benzilic, acid dehidroacetic, Callitris Columellaris (Emerald Cypress, Cyprès émeraude) Extract de CO2, Cedrus Deodara (Cedarwood Himalayan, Bois de cèdre de l'Himalaya ) Ulei de lemn, ulei de Lavandula Angustifolia (lavandă, lavandă), ulei de citrice reticulată (mandarină, mandarină), ulei de coji de citrice, ulei de citrice Aurantium Bergamia (bergamotă, bergamotă), ulei de coajă exprimat, ulei de frunze de Rosmarinus officinalis (rozmarin, romarin), ulei de Cananga Odorata (Ylang Ylang) ) Ulei de flori, Santalum Spicatum (lemn de santal, lemn de santal) Ulei de lemn, tocoferol (vitamina E, vitamina E) (plantă, plantă), Linalool (plantă, plantă), Limonen (plantă, plantă).

zile
:
ore
:
minute
:
secunde