Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

Lichidare de stoc până la -80 %
2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Tonic detoxifiant Hydrolyzed Algin, Peptide - 33, Rhodiola Rosea Extract (Detox Toner) 100 ml

Tonicul detoxifiant pentru piele îndepărtează vizibil impuritățile și regenerează vizibil celulele pielii deteriorate, reducând apariția liniilor fine și a ridurilor. Descriere și parametrii

Descriere

Tonicul detoxifiant pentru piele îndepărtează vizibil impuritățile și regenerează vizibil celulele pielii deteriorate, reducând apariția liniilor fine și a ridurilor.

Caracteristici:

  • îndepărtează delicat impuritățile,
  • regenerează celulele deteriorate,
  • oferă vitalitate pielii,
  • restabilește echilibrul pielii,
  • reduce apariția liniilor fine și a ridurilor.

Cum se folosește

Aplicați pe fața, gâtul și decolteul curat. 

Ingrediente

Apă de flori Rosa Damascena (trandafir), sodiu PCA (plantă), algin hidrolizat (extract de varic), hialuronat de sodiu (plantă), diaminopropionoyl tripeptid-33 (peptid-33), extract de frunze de ginkgo biloba, extract de rădăcină de ginseng Panax, Ganoderma Lucidum ( Extract de ciuperci Reishi, Extract de rădăcină de Rhodiola Rosea, Extract de Ribes Nigrum (coacăz negru), Caprilil glicol (Plantă), Fitat de sodiu (Plantă), Extract de Gluconolactonă (Drojdie), Benzoat de sodiu, Citronellol (Plantă), Linalool (Plantă), Geraniol ( Plantă).

zile
:
ore
:
minute
:
secunde