Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

Lichidare de stoc până la -80 %
2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Ruj Rouge G(Lipstick Refill} 3,5 g

Brand: Guerlain
Rujul delicat, hrănitor, va oferi buzelor un aspect perfect și, în plus, va lăsa buzele hrănite, umplute și parfumate cu un miros floral plăcut, cu o notă de vanilie dulce. Îmbunătățirea rețetei… Descriere și parametrii
Variante produs (5):
Mai
Alege altă variantă

Descriere

Rujul delicat, hrănitor, va oferi buzelor un aspect perfect și, în plus, va lăsa buzele hrănite, umplute și parfumate cu un miros floral plăcut, cu o notă de vanilie dulce. Îmbunătățirea rețetei îmbogățite cu polimeri vegetali și microcristale de argint va oferi o culoare intensă, de lungă durată și foarte pigmentată.

Caracteristici:

  • nuanțe foarte pigmentate,
  • hrănește buzele,
  • umple,
  • oferă un aspect catifelat,
  • textura moale rezistă mult timp pe buze,

Aplicați rujul pe buze ori de câte ori este nevoie.