Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Hyalurogel Duopack 2 x 50 ml Set cosmetic

Brand: Mixa
Destinată femeilor cu piele deshidratată și sensibilă. Textura cremoasă a Hyalurogel Night creează un strat protector, datorită căruia îngrijirea pătrunde în piele în timpul nopții și ajută la… Descriere și parametrii

Descriere

Destinată femeilor cu piele deshidratată și sensibilă. Textura cremoasă a Hyalurogel Night creează un strat protector, datorită căruia îngrijirea pătrunde în piele în timpul nopții și ajută la regenerarea barierei pielii slăbit în timpul zilei. Datorită texturii sale ușoare de gel, Hyalurogel Light pătrunde adânc în piele și o hidratează mult timp.

Setul include:

 

zile
:
ore
:
minute
:
secunde