Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

Fashion Week: -20 % la modă, ceasuri, bijuterii, cosmetice și alte produse fără discount
2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Balsam de buze cu ulei de avocado Watermelon Popsicle (Lip Mask and Balm) 2,4 g

Spuneți adio buzelor uscate cu masca de buze Watermelon Popsicle. Compoziția cu ulei de avocado hrănește intens pielea delicată a buzelor și o lasă moale și netedă. Gata cu buzele uscate și crăpate. Descriere și parametrii

Descriere

Spuneți adio buzelor uscate cu masca de buze Watermelon Popsicle. Compoziția cu ulei de avocado hrănește intens pielea delicată a buzelor și o lasă moale și netedă. Gata cu buzele uscate și crăpate.

Caracteristici:

  • are grijă de pielea buzelor,
  • hidratează și hrănește,
  • le lasă moi,
  • previne crăparea și uscarea buzelor.

Se aplică un strat subțire pe buze peste noapte pentru regenerare profundă, sau se utilizează în timpul zilei ca un balsam.