Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

Fashion Week: -20 % la modă, ceasuri, bijuterii, cosmetice și alte produse fără discount
2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Masca de buze Cherry Pie (Lip Mask and Balm) 2,4 g

Spuneți la revedere buzelor uscate și crăpate. Compoziția îmbogățită cu ulei de avocado hidratează intens, hrănește și regenerează buzele, lăsându-le moi și apetisante. Descriere și parametrii

Descriere

Spuneți la revedere buzelor uscate și crăpate. Compoziția îmbogățită cu ulei de avocado hidratează intens, hrănește și regenerează buzele, lăsându-le moi și apetisante.

Caracteristici:

  • balsam hidratant de buze,
  • hidratează și regenerează,
  • previne uscarea și crăparea pielii delicate a buzelor,
  • înmoaie buzele,

Pentru regenerarea profundă, aplicați un strat subțire de balsam de buze și lăsați să acționeze peste noapte. Alternativ, utilizați oricând în timpul zilei.