Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

Lichidare de stoc până la -80 %
2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Paleta de farduri de pleoape White Gold Chocolate Mini (Chocolate Mini Palette) 10,2 gr

O altă paletă exclusivă de umbre de ochi Mini White Chocolate Gold. Aceasta oferă 8 nuanțe, bogate în pigment. Cu nuanțe de auriu, nude și neutre, pentru a crea o varietate de diferite combinații.… Descriere și parametrii

Descriere

O altă paletă exclusivă de umbre de ochi Mini White Chocolate Gold. Aceasta oferă 8 nuanțe, bogate în pigment. Cu nuanțe de auriu, nude și neutre, pentru a crea o varietate de diferite combinații. Mai ales potrivită pentru machiaj de zi. Cu un parfum perfect de ciocolată.

 

Caracteristici:

  • design de lux,
  • aplicație ușoara.
  • efect de lungă durată, 
  • oglindă practică în interiorul paletei.

Aplicare cu aplicator pe pleoape.

2 x 1,5 g + 6 x 1,2 g

zile
:
ore
:
minute
:
secunde