Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

Lichidare de stoc până la -80 %
2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Paletă fard de ochi Black Pearl (Chocolate Mini Paletă) 10,2 g

O altă paletă exclusivă de umbre de ochi Black Pearl Chocolate Mini. Oferă 8 nuanțe de maro închis, gri, negru și argintiu, cu care veți crea o serie de look-uri atractive, inclusiv machiaj fumuriu.… Descriere și parametrii

Descriere

O altă paletă exclusivă de umbre de ochi Black Pearl Chocolate Mini. Oferă 8 nuanțe de maro închis, gri, negru și argintiu, cu care veți crea o serie de look-uri atractive, inclusiv machiaj fumuriu. În plus, cu aroma de ciocolata perfecta.

 

Caracteristici:

  • design de lux,
  • aplicație ușoara.
  • efect de lungă durată, 
  • oglindă practică în interiorul paletei.

Aplicați cu aplicatorul pe pleoape.

2 x 1,5 g + 6 x 1,2 g

zile
:
ore
:
minute
:
secunde