Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

Lichidare de stoc până la -80 %
2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Rimel I ♥ Revolution Dipped Dark Chocolate (Mascara) 8 ml

Rimelul ciocolată I Heart Revolution este proiectată astfel încât să hrănească genele, datorită ciocolatei negre si extractului de cacao, care oferă, de asemenea, aromă excelentă și culoare. Peria de… Descriere și parametrii
Variante produs (1):

Descriere

Rimelul ciocolată I Heart Revolution este proiectată astfel încât să hrănească genele, datorită ciocolatei negre si extractului de cacao, care oferă, de asemenea, aromă excelentă și culoare. Peria de silicon prinde fiecare geana, Rimelul ciocolată cu siguranță va deveni o piesă favorită în geanta dvs. cosmetică. 

Caracteristici:

  • Rimel cu extract de cacao si ciocolată neagră.
  • hrănește genele,
  • le evidențiază și le extinde,
  • nu lipește genele.
  • cu miros de ciocolată,

Aplicați cu mișcări fine pe gene.

Spoturi

Alte produse de la marca Revolution le veți găsi aici:

 
zile
:
ore
:
minute
:
secunde