Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

Lichidare de stoc până la -80 %
2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Gel de curățare pentru mâini cu Aloe Vera

Brand: Indulona
Gelul de curățare pentru mâini de la marca Indulona este un produs igienic pentru mâini, care curăță mâinile fără a utiliza apă și săpun, acționează eficient împotriva virusurilor și bacteriilor.… Descriere și parametrii
Variante produs (2):

Descriere

Gelul de curățare pentru mâini de la marca Indulona este un produs igienic pentru mâini, care curăță mâinile fără a utiliza apă și săpun, acționează eficient împotriva virusurilor și bacteriilor. Această nouă serie de geluri de curățare curăță în mod eficient mâinile și îndepărtează impuritățile datorită extractului de aloe vera si va lăsa pielea calmată si proaspătă. 

Ingrediente active:

  • aloe vera - calmează pielea mâinilor, reîmprospătează.

Caracteristici:

  • curăță pielea fără utilizarea de apă și săpun,
  • acționează împotriva virusurilor și bacteriilor,
  • îndepărtează impuritățile
  • calmează pielea, 
  • reîmprospătează,

Aplicați o cantitate suficientă de gel pe mâini răspândiți și lăsați-l să se absoarbă. Nu clătiți.

 
zile
:
ore
:
minute
:
secunde