Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

Fashion Week: -20 % la modă, ceasuri, bijuterii, cosmetice și alte produse fără discount
2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Îngrijire de noapte intensiva cu retinol (Cellular Power Charge Night) 40 ml

Brand: La Prairie
Crema de noapte intensiva cu retinol de la marca La Prairie ajută la refacerea celulelor pielii in timp ce dormiți. Rafinează textura pielii, reduce ridurile, liniile fine si petele pigmentare,… Descriere și parametrii

Descriere

Crema de noapte intensiva cu retinol de la marca La Prairie ajută la refacerea celulelor pielii in timp ce dormiți. Rafinează textura pielii, reduce ridurile, liniile fine si petele pigmentare, reduce aspectul porilor și ajută la menținerea fermității - toate în timp ce dormiți. Crema de noapte intensiva cu retinol La Prairie este conceputa pentru a acționa într-un moment în care pielea este capabila de recuperare maximă. Ridurile par reduse, semnele îmbătrânirii sunt atenuate datorită reînnoirii celulelor accelerate și debitul maxim de oxigen. După trezire, pielea arata vizibil mai tânăra. 

Caracteristici:

  • îngrijire de noapte
  • reînnoiește pielea.
  • o lasă moale,
  • reduce ridurile și liniile fine,
  • reduce petele pigmentare,
  • minimalizează porii,
  • face pielea mai fermă,
  • reface aspectul tânăr al pielii.

Aplicați pe pielea curățată tratata cu tonic, fără a aplica un alt produs. Apăsați pompa ca să curgă aceeași cantitate de cremă și gel pe partea din spate a mâinii. Se amestecă cele două substanțe cu vârful degetelor și se aplică pe față, gât și piept.

Spoturi

Vă recomandăm să combinați cu alte produse  La Prairie: