Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

Lichidare de stoc până la -80 %
2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Șampon netezitor pentru părul dezordonat și încrețit Frizz Ease Weightless Wonder (Shampoo) 250 ml

Brand: John Frieda
Șamponul este potrivit pentru parul indisciplinat, cu o tendință de a încreți. Perfect spala parul si scalpul, reface elasticitatea lor și îmbunătățește structura sa. Oferă parul cu tot ceea ce are… Descriere și parametrii

Descriere

Șamponul este potrivit pentru parul indisciplinat, cu o tendință de a încreți. Perfect spala parul si scalpul, reface elasticitatea lor și îmbunătățește structura sa. Oferă parul cu tot ceea ce are nevoie un păr frumos - nutriție, hidratare, regenerare și, în plus, concediu de păr strălucitor și mătăsos.

Substanțe active:

  • Aloe vera - furnizarea de hidratare profunda.

Caracteristici:

  • netezește părul,
  • hidratează și hrănește părul,
  • spala parul si scalpul.
  • facilitează pieptănarea.

Aplicați șamponul pe părul umed, spumați și apoi clătiți bine.

 
zile
:
ore
:
minute
:
secunde