Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

Lichidare de stoc până la -80 %
2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

ConcentratDe intărirecu caviar Master Caviar (Concentrate ) 30 ml

Brand: Juvena
Concentratul de întinerire cu complex profund CaviarSilkComplex pentru netezirea pielii ajută la reducerea semnelor de îmbătrânire a pielii. Netezește ridurile si inegalitățile pielii si previne… Descriere și parametrii

Descriere

Concentratul de întinerire cu complex profund CaviarSilkComplex pentru netezirea pielii ajută la reducerea semnelor de îmbătrânire a pielii. Netezește ridurile si inegalitățile pielii si previne pierderea fermității pielii ,crește rezistența și rezistența la influențele externe. Se absoarbe ușor, întinde pielea, restabilește vitalitatea și o reîmprospătează. extracte din plante selectate, acid hialuronic și pigmenți cu luciu auriu lasă pielea plină de vitalitate.

Caracteristici:

  • minimalizează semnele de îmbătrânire,
  • umple pielea,
  • netezește ridurile,
  • se absoarbe ușor,
  • oferă vitalitate pielii și prospețime.

Aplicați in fiecare dimineață și seară pe pielea curată.

zile
:
ore
:
minute
:
secunde