Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

Lichidare de stoc până la -80 %
2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Apă micelară pentru piele sensibilă Derma Anti-Acne (Micellar Water) 500 ml

Brand: Kilig
Apa micelară anti-acnee Derma pentru pielea sensibilă curăță în mod eficient impuritățile și reziduurile de machiaj de pe piele. Datorită complexului 100% natural BIOTILYS®, bogat în probiotice,… Descriere și parametrii

Descriere

Apa micelară anti-acnee Derma pentru pielea sensibilă curăță în mod eficient impuritățile și reziduurile de machiaj de pe piele. Datorită complexului 100% natural BIOTILYS®, bogat în probiotice, produsul restabilește bariera pielii deteriorate, înmoaie și calmează pielea sensibilă. Apa micelară regenerează structura pielii și îi conferă un aspect sănătos. Sarea de potasiu și betaina calmează iritația. Complexul SOPHOLIANCE S® previne dezvoltarea bacteriilor care provoacă acnee. 

Caracteristici:

  • hidratează pielea,
  • reduce iritația,
  • reface bariera pielii afectată,
  • previne apariția acneei.

Aplicați produsul pe un tampon de bumbac. Îndepărtați impuritățile de pe piele cu mișcări ușoare.

zile
:
ore
:
minute
:
secunde