Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

Lichidare de stoc până la -80 %
2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Gene magnetice artificiale cu linii de ochi (Magnetic Eyeliner & Lash Kit)

Brand: KISS
Bucurați-vă de o privire magnetică - in sensul direct al cuvântului. Genele magnetice cu tehnologie revoluționară asigură până la 16 ore de aspect impecabil. Linia de ochi conține biotină și nu se… Descriere și parametrii
Variante produs (3):

Descriere

Bucurați-vă de o privire magnetică - in sensul direct al cuvântului. Genele magnetice cu tehnologie revoluționară asigură până la 16 ore de aspect impecabil. Linia de ochi conține biotină și nu se împrăștie. Aplicatorul are un vârf fin și, astfel, asigură o aplicare precisă și ușoară. Genele magnetice au 5 magneți Double-Strenghth pentru utilizarea precisă, în condiții de siguranță și confortabilă Asigură un aspect perfect al ochilor pe tot parcursul zilei și nopții.

Caracteristici:

  • 5 magneți Double Strenghth pentru aplicare precisă.
  • rezistă până la 16 de ore,
  • rezistență la apă,
  • pentru utilizare repetată,
  • Pachetul include linii de ochi cu conținut biotină,
  • aplicare ușoară si rapidă,

Înainte de utilizarea liniei de ochi amestecați si apoi desenați linia de-a lungul liniei genelor și așteptați pană se va usca.Pe linie aplicați genele. Pentru eliminare puneți tamponul de bumbac în demachiantul pe bază de ulei și ștergeți ușor.

zile
:
ore
:
minute
:
secunde