Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

Fashion Week: -20 % la modă, ceasuri, bijuterii, cosmetice și alte produse fără discount
2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Sare de baie Așezați 60 g

Brand: Kneipp
Sarea de baie conține o proporție mare de sare naturală pură din saramură termică, extracte din flori de lotus exotice și ceai alb. Saramura este produsă în ultima salină europeană, Saline Luisenhall… Descriere și parametrii

Descriere

Sarea de baie conține o proporție mare de sare naturală pură din saramură termică, extracte din flori de lotus exotice și ceai alb. Saramura este produsă în ultima salină europeană, Saline Luisenhall, unde este îmbogățită din depozite de sare de o mare veche de 250 de milioane de ani, la o adâncime de 460 metri. Saramura pura naturala nu contine aditivi chimici si nu ingreuneaza mediul inconjurator.