Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

Fashion Week: -20 % la modă, ceasuri, bijuterii, cosmetice și alte produse fără discount
2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Sare de baie fericită 60 g

Brand: Kneipp
Sarea de baie cu un parfum ușor nepăsător cu uleiuri esențiale și extracte din flori de portocal conține o proporție mare de sare naturală pură din saramură termică. Este produs în ultima salină… Descriere și parametrii

Descriere

Sarea de baie cu un parfum ușor nepăsător cu uleiuri esențiale și extracte din flori de portocal conține o proporție mare de sare naturală pură din saramură termică. Este produs în ultima salină europeană, Saline Luisenhall, unde este îmbogățită de zăcăminte de sare dintr-o mare veche de 250 de milioane de ani, la o adâncime de 460 de metri. Saramura pura naturala nu contine aditivi chimici si nu distruge mediul inconjurator. Sarea de baie nu numai că vă va plăcea pielea, ci și simțurile.