Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

Lichidare de stoc până la -80 %
2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Sare de baie Noapte Bună 60 g

Brand: Kneipp
Sare de baie Noapte bună cu uleiuri esențiale naturale de gălbenele și flori de nalba a căror miros vă va legăna pentru somn. Sarea de baie conține o proporție ridicată de sare naturală din salina… Descriere și parametrii

Descriere

Sare de baie Noapte bună cu uleiuri esențiale naturale de gălbenele și flori de nalba a căror miros vă va legăna pentru somn. Sarea de baie conține o proporție ridicată de sare naturală din salina termică. Este produsă în ultima mina de sare europeană Saline Luisenhall,unde este îmbogățită de depozitele de sare vechi de 250 de milioane de ani, la o adâncime de 460 de metri. nu conține aditivi chimici și nu distruge mediul înconjurător. 

Caracteristici:

  • calmează întregul organism,
  • protejează și regenerează pielea.
  • calmează mușchii obosiți.
  • nu conține siliconi, conservanți, parafine sau uleiuri minerale.

Turnați sarea în cadă și lăsați-o să se dizolve în apă caldă.

Salicylate, Geraniol, Polysorbate 20, Glycerin, Aqua (Water), Tocopherol, CI 73015, CI 16185.

zile
:
ore
:
minute
:
secunde