Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

Lichidare de stoc până la -80 %
2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Sare de baie Run with me 60g

Brand: Kneipp
Sare de baie cu arome irezistibile de ciocolată, cu extracte de cacao din năluci fiabile selectate, în cadă. Conține o proporție ridicată de sare termică pur naturale din saramură. Acesta este produs… Descriere și parametrii

Descriere

Sare de baie cu arome irezistibile de ciocolată, cu extracte de cacao din năluci fiabile selectate, în cadă. Conține o proporție ridicată de sare termică pur naturale din saramură. Acesta este produs în ultima mina de sare europeană Saline Luisenhall, în cazul în care acesta este îmbogățit de depozite de sare vechi de 250 de milioane de ani Pramor, la o adâncime de 460 de metri. saramură naturală pură nu conține aditivi chimici și nu distruge mediul înconjurător. sare de baie numai Place pielea ta, dar, de asemenea, simturile.

Caracteristici:

  • calmează întregul organism,
  • protejează și regenerează pielea.
  • calmează mușchii obosiți.
  • nu conține siliconi, conservanți, parafine sau uleiuri minerale.

Turnați sarea într-o baie și lăsați-o să se dizolve în apă caldă.

Sodium Chloride, Parfum (Fragrance), Theobroma Cacao (Cocoa) Seed Extract, Vanilla Planifolia Fruit Extract, Prunus Amygdalus Dulcis (Sweet Almond) Oil, Myrocarpus Fastigiatus Oil, Polysorbate 20, Glycerin, Aqua (Water), Glycine Soja (Soybean) Oil, Tocopherol, CI 15985, CI 28440, CI 10020.

zile
:
ore
:
minute
:
secunde