Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

Lichidare de stoc până la -80 %
2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Sare de baie Teddy Bear Hug 60 g

Brand: Kneipp
Sare de baie Teddy Bear Hug îmbrățișări cu extracte valoroase de vanilie și miere. Aroma dulce stimulează mintea și se răspândește o atmosferă liniștită, care a stins într-o eșuat în fiecare zi ta.… Descriere și parametrii

Descriere

Sare de baie Teddy Bear Hug îmbrățișări cu extracte valoroase de vanilie și miere. Aroma dulce stimulează mintea și se răspândește o atmosferă liniștită, care a stins într-o eșuat în fiecare zi ta. Grija ulei de nuci macadamia pampers pielea.

Sodium Chloride, Parfum (Fragrance), Vanilla Planifolia Fruit Extract, Macadamia Integrifolia/Tetraphylla Seed Oil, Honey Extract, Juniperus Mexicana Oil, Helianthus Annuus (Sunflower) Seed Oil, Coumarin, Anise Alcohol, Polysorbate 20, Glycerin, Aqua (Water), Glycine Soja (Soybean) Oil, Tocopherol, CI 19140, CI 16255.

Se presară sare în baie într-un curent de apă curentă.

zile
:
ore
:
minute
:
secunde