Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Peeling de corp The Replenish Oil Exfoliator 100 ml

Brand: La Mer
Peelingul de corp The Replenish Oil Exfoliator de marca La Mer îndepărtează de pe piele toate impuritățile, inclusiv resturile de machiaj și alte produse cosmetice. Detoxifică pielea, lăsând-o netedă. Descriere și parametrii

Descriere

Peelingul de corp The Replenish Oil Exfoliator de marca La Mer îndepărtează de pe piele toate impuritățile, inclusiv resturile de machiaj și alte produse cosmetice. Detoxifică pielea, lăsând-o netedă.

Substanțe active:

  • cristale de zahăr și sare de mare - lasă pielea fără liniile fine și aspect neiluminat.
  • fibre din alge marine - scoate murdăria profundă din pori,
  • substanță activă Miracle Broth ™ - umple și netezește pielea.

de 3-4 ori pe săptămână, se aplică pe pielea uscată sau umedă, după cum este necesar. Pentru peeling mai intens masați ușor produsul pe piele curată și uscată. Pentru oi textură cremoasă și uleioasă, se amestecă produsul cu apă, care dizolvă cristalele exfoliante naturale. După aplicare, clătiți cu apă caldă.