Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

Fashion Week: -20 % la modă, ceasuri, bijuterii, cosmetice și alte produse fără discount
2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Cremă pentru față cu efect anti-rid SPF 30 Sun Control Anti-Aging 50 ml

Brand: Lancaster
Crema de față cu efect anti-rid SPF 30 Sun control Anti-Aging este potrivit pentru pielea sensibilă predispusă la roșeață. Protejează pielea de radiațiile UV și protejează de îmbătrânirea prematură… Descriere și parametrii

Descriere

Crema de față cu efect anti-rid SPF 30 Sun control Anti-Aging este potrivit pentru pielea sensibilă predispusă la roșeață. Protejează pielea de radiațiile UV și protejează de îmbătrânirea prematură nedorită.

Ingrediente active:

  • Full Light Technology - 100% protecție împotriva radiațiilor solare (UVA, UVB, lumina vizibilă și radiația infraroșie), care poate duce la arsuri solare și îmbătrânirea prematură a pielii,

Caracteristici:

  • cremă pentru față anti-rid,
  • protejează împotriva razelor UV,
  • previne îmbătrânirea pielii,
  • se absoarbe ușor, 
  • previne ridurile, liniile și petele pigmentare.

Se aplică pe față, gât și decolteu cu cel puțin 30 de minute înainte de expunerea la soare. In timpul zilei se aplică după cum este necesar.