Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

Fashion Week: -20 % la modă, ceasuri, bijuterii, cosmetice și alte produse fără discount
2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Spray pentru bronz SPF 30 Sun Beauty (Sun Hawaiian Tropic Protective Water) 150 ml

Brand: Lancaster
Spray-ul pentru bronz SPF 30 Sun Beauty are o textură ușoară și răcoritoare - cu ajutorul căreia protejează pielea întregului corp de razele UV. Se absoarbe rapid și conferă pielii o nuanță aurie.  Descriere și parametrii

Descriere

Spray-ul pentru bronz SPF 30 Sun Beauty are o textură ușoară și răcoritoare - cu ajutorul căreia protejează pielea întregului corp de razele UV. Se absoarbe rapid și conferă pielii o nuanță aurie. 

Caracteristici:

  • Spray pentru bronzat SPF 30,
  • oferă o protecție imediată împotriva arsurilor solare și îmbătrânirii premature sub influența radiației solare.
  • ajută la reducerea riscului de alergii solare,
  • hidratare de lungă durată,
  • protejează împotriva a 4 tipuri de radiații solare, 
  • se absoarbe rapid și conferă pielii o nuanță aurie. 

a se agita bine înainte de utilizare. Se aplică pe piele, în cantitate suficientă, înainte de expunerea la soare. Aplicați repetat pe parcursul zilei, mai ales după înot sau după ștergerea cu prosopul.