Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

Lichidare de stoc până la -80 %
2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Bronzer Maxi Bronzer 14 g

Brand: Lancome
Oferiți pielii un dram de sexualitate -cu o singură mișcare evidențiați pielea cu un luciu moale. Acesta poate fi folosit pe întreaga față sau pulbere de contur. Pulberea fin măcinată este umplută cu… Descriere și parametrii

Descriere

Oferiți pielii un dram de sexualitate -cu o singură mișcare evidențiați pielea cu un luciu moale. Acesta poate fi folosit pe întreaga față sau pulbere de contur. Pulberea fin măcinată este umplută cu particule minuscule de bile aurii pentru a forma o strălucire continuă. Bronzerul strălucitor captează lumina și oferă o luminozitate cu aspect natural. 

Caracteristici:

  • conține pigmenți fini,
  • compoziție cu particule de perle aurii,
  • ușor se îmbină cu tonul pielii.
  • oferă pielii un aspect de bronz natural,

Se aplică pe piele cu o pensulă.

zile
:
ore
:
minute
:
secunde