Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

Fashion Week: -20 % la modă, ceasuri, bijuterii, cosmetice și alte produse fără discount
2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Lapte de corp Kokos 500 ml

Loțiunea de corp foarte ușoara se absoarbe rapid. Conține ulei de nucă de cocos și alte ingrediente regenerante, de înmuiere și hidratante, cum ar fi alantoină, pantenol, glicerină și vitamina E. Din… Descriere și parametrii

Descriere

Loțiunea de corp foarte ușoara se absoarbe rapid. Conține ulei de nucă de cocos și alte ingrediente regenerante, de înmuiere și hidratante, cum ar fi alantoină, pantenol, glicerină și vitamina E. Din cauza vremii, pielea corpului în timpul zilei este obosita si uscata. Se elimina hormonii „stres“ care provoacă distrugerea structurilor subcutanate proprii, rezultând în pierderea tonusului si elasticității pielii si formarea ridurilor. Loțiunea de corp conține carnozina, care protejează proteinele împotriva glicarii, încetinește îmbătrânirea pielii, împreună cu antioxidanții o păstrează suplă și flexibilă.

Loțiunea de corp înmoaie, hidratează și adaugă lipidele care lipsesc. Alantoina și pantenolul promovează reînnoirea celulară, glicerina hidratează. După utilizare, pielea dvs. va fi moale, întinsă, cu un luciu mătăsos. Loțiunea de corp este fabricata ca un Emulgel extra ușor, folosind sistemul modern de stabilizare a polimerului. Loțiunea nu formează un un efect de săpun, se absoarbe rapid si este foarte fin.
Conținutul fazei de grăsime: 9% în greutate. min.

Caracteristici:

  • loțiune de corp cu nuca de cocos,
  • se absoarbe rapid,
  • hidratează pielea,
  • o hrănește,
  • regenerează,
  • Are un efect de înmuiere,
  • este lipsit de siliconi și parabeni.
  • cu miros frumos de tropice.

Cum se folosește

Se aplică pe pielea curată și răspândiți pe tot corpul.

Spoturi

Încercați și alte produse cosmetice Bione: