Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

Lichidare de stoc până la -80 %
2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Șervețele intime umede Herbal 10 buc.

Brand: Linteo
Șervețelele Linteo Herbal pentru igiena intimă într-un ambalaj de călătorie practic, sunt potrivite in geantă și călătorii.  îngrijire blândă a părților intime oricând si oriunde. Extractul de aloe… Descriere și parametrii

Descriere

Șervețelele Linteo Herbal pentru igiena intimă într-un ambalaj de călătorie practic, sunt potrivite in geantă și călătorii.  îngrijire blândă a părților intime oricând si oriunde. Extractul de aloe vera si mușețel calmează pielea, lăsând-o curată și proaspătă. Se potrivesc mai ales in timpul menstruației sau după actul sexual. 

Caracteristici:

  • Datorită formulei sale blânde oferă un sentiment plăcut de puritate, prospețime și sănătate.
  • nu irită,
  • vindeca si calmează.
  • pentru utilizare imediată oriunde și oricând,
  • nu conține alcool,
  • testat dermatologic,

Puteți folosi șervețelele în fiecare zi, dar cele mai mult le veți aprecia in timpul menstruației, când sunt crescute cererile pentru igienă.

10 buc

zile
:
ore
:
minute
:
secunde