Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

Lichidare de stoc până la -80 %
2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Șervețele pentru demachiere din bumbac 100%, 100 buc

Brand: Linteo
Tampoanele din bumbac rotunde pentru îndepărtarea machiajului sunt realizate din bumbac 100%, ceea ce asigură o demachiere temeinică si blândă. Tampoanele absorb bine preparatele pentru demachiere și… Descriere și parametrii

Descriere

Tampoanele din bumbac rotunde pentru îndepărtarea machiajului sunt realizate din bumbac 100%, ceea ce asigură o demachiere temeinică si blândă. Tampoanele absorb bine preparatele pentru demachiere și nu lasă scame sunt fine și foarte absorbante. Sunt utilizate pentru demachierea de zi cu zi si pentru curățarea pielii.

 

Caracteristici:

  • Tampoane pentru demachierea pielii,
  • sunt rezistente, moi și absorbante,
  • din 100% bumbac,
  • foarte bine absorb produsele pentru demachiere.

Aplicați produsul pe tampon si curățați ușor pielea.

100 buc

zile
:
ore
:
minute
:
secunde