Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

Lichidare de stoc până la -80 %
2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Șervețele umede Baby Soft & Cream

Brand: Linteo
Șervețele umede pentru îngrijirea delicată a copilului dvs.. Șervețelele cu conținut de extract de gălbenele sunt impregnate cu lapte pentru îngrijire, prevenind astfel deteriorarea pielii. Ele sunt… Descriere și parametrii
Variante produs (3):

Descriere

Șervețele umede pentru îngrijirea delicată a copilului dvs.. Șervețelele cu conținut de extract de gălbenele sunt impregnate cu lapte pentru îngrijire, prevenind astfel deteriorarea pielii. Ele sunt foarte blânde pentru pielea delicată a copilului. In plus mențin pH-ul pielii. Cu siguranță vor deveni un ajutor versatil în îngrijirea zilnică a copilului.

Caracteristici:

  • curăță delicat pielea bebelușului dvs. fără a utiliza apă și creme;
  • cu conținut de extract de gălbenele,
  • curăță, înmoaie și protejează pielea.
  • nu conține alcool,
  • testat dermatologic,

Cum să utilizați

Șervețelele pot fi folosite în fiecare zi.

Compoziție

Nu conțin alcool, parabeni și emulgatori PEG.

zile
:
ore
:
minute
:
secunde