Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

Lichidare de stoc până la -80 %
2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Șervețele umede Baby Ultra Sensitive

Brand: Linteo
Șervețelele umede pentru îngrijirea delicată a bebelușului dvs. includ bumbac, astfel sunt mai rezistente și mai moi. Șervețelele Ultra Sensitive sunt dezvoltate special pentru pielea bebelușilor… Descriere și parametrii
Variante produs (2):

Descriere

Șervețelele umede pentru îngrijirea delicată a bebelușului dvs. includ bumbac, astfel sunt mai rezistente și mai moi. Șervețelele Ultra Sensitive sunt dezvoltate special pentru pielea bebelușilor chiar de la naștere, sunt extrem de blânde, astfel sunt potrivite pentru cei ce suferă de alergii. In plus mențin pH-ul pielii. Cu siguranță vor deveni un ajutor versatil în îngrijirea zilnică a copilului.

Caracteristici:

  • curăță delicat pielea bebelușului dvs. fără a utiliza apă și creme;
  • potrivite pentru alergici
  • curăță, înmoaie și protejează pielea.
  • nu conține alcool,
  • fără parfum,
  • testat dermatologic,

Șervețelele pot fi folosite în fiecare zi.

Nu conțin alcool, parabeni și emulgatori PEG.

 
zile
:
ore
:
minute
:
secunde